Wieksza ilosc druzyn kosztem stawki. Pozwoli to wydluzyc ilosc poziomow i znaczaco zwiekszy bezpieczenstwo. Mysle o 25 poziomach lub czyms w okolicach tej liczby...
Postów: 1355 Miejscowość: Warszawa Data rejestracji: 14.03.07
Dodane dnia 03-10-2007 09:42
Vanitas czy to twoja propozycja na ilość poziomów czy może postanowiłes zainteresować tematem...ja też w pewnym momencie powiedziałem pas...ale może źle kombinowaliśmy w łączeniu wyników w pary...
pomysl dobry, ja mysle o mega progresji na wynik 2:2 na ktory sa super stawki a nie zdarza sie wkoncu az tak rzadko tylko ligi odpowiednie dobrac trzeba
"Nie wszystko, zaiste, bogowie dali jednemu: zwyciężać umiesz, Hannibalu, zwycięstwa wyzyskać nie umiesz."
NIby zrezygnowalem Kryspin, ale gdy widze wyniki kolejki i kilka pieknych wynikow to mysle, ze nie poszlismy w wakacyjnych zabawach z dokladnym wynikiem odpowiednia sciezka. I ona jeszcze gdzies tam na nas czeka.
Z dokladnymi wynikami nie rozstalem sie do konca, gdyz uzywam ich dosyc czesto w swojej codziennej pracy. Najczesciej gram przeciwko wynikowi 1:0 i jak na razie, odpukac, wchodzi rzadko...
A nad szukaniem sciezki mysle wciaz, mysle..
Postów: 1084 Miejscowość: London Data rejestracji: 14.02.07
Dodane dnia 03-10-2007 12:17
To moze ja kupuje kursy na 1:0 akurat od Ciebie, vanitas choc rownie czesto gram na bet365 na ten wynik bo kursy zblzone do betfair.
Sciezka na pewno zostala odkryta tylko byla jeszcze nie wydeptana.
Ja, jak juz pisalem wczesniej, zaczalem delikatnie pogrywac na 3 wyniki: 0:0, 1:1 i 1:0 i one naprawde wchodza. Nie lacze wynikow w pary, kazdy z nich to oddzielna progresja. Na poczatku gralem pare lig polaczonych z soba ale teraz coraz bardziej zastanawiam sie aby rozseparowac ligi i zaczac na nie grac oddzielnie. Tu problemem jest stawkowanie bo trzeba sie przygotowac na 20 poziomow. Nie licze na wiecej poziomow gdyz wymyslilem sobie taka opcje, ze jak w jakiejs progresji znajdzie sie "uparty" wynik to zysk z progresji rownoleglej pomoze nam zredukowac ja o pare/parenascie poziomow.
Postów: 1355 Miejscowość: Warszawa Data rejestracji: 14.03.07
Dodane dnia 03-10-2007 13:48
dokładnie taka redukcja... vanitas kiedyś pisałeś że na 15 meczy miałeś przynajmniej 1 wynik typu 1-0, 2-0 i 2-1 ale to było przy meczach o kursie do 1,5-1,6...jak zaczynała się dyskusja na forum w jednym z pierwszych postów w temacie wykorzystanie faworytów....gdy myśleliśmy o łączeniu ich w pary było...kiepskawo bo kursy były jak na remisy i stawkowanie bardzo szybko rosło...ale tutaj seria bez 15 nie zabija....do tego dochodzi ta redukcja....zauważcie że jak jakiś wynik wchodzi 1na8 razy to trafimy go tylko z taką skutecznością nie mniejszą i nie większą) jak zagramy na WSZYSTKIE MECZE do których się ta statystyka odnosi....więc jesli wiemy że np w LIDZE X w meczach o kursie 1,7-2,3 jest wyników 1-1 np 15%....to grajmy je wszystkie tworzać taką multi progresje na dokladny wynik danej ligi....a najlepiej wybrać 3-4 najlepsze wyniki dla danej ligi i grać na wszystkie z tych wyników....co myślicie