| Autor |
RE: Dokładny wynik w tenisie ziemnym |
Kryspin Użytkownik

Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 14.03.07
 |
| Dodane dnia 26-08-2007 20:30 |
|
|
ale co się da w tenisie czy co się da wogóle?
i jeśli można się spytać co konkretnie testujesz bo polecam wykorzystanie testowej metody Back to the future by tommy_de1st
|
|
| Autor |
vengo Użytkownik

Miejscowość: W-wa
Data rejestracji: 30.05.07
 |
| Dodane dnia 27-08-2007 11:07 |
|
|
TEST:
Zamiast dokładnego wyniku w tenisie (Unibet coś nie wystawia kursów?):
Isner, John - Nieminen, J 2,5
Berdych, T - Gicquel, M 4,8
+mały pewniaczek:
Mirnyj, M - Baghdatis, M 1,12
AKO 13,44
__________ |
|
| Autor |
Kryspin Użytkownik

|
| Dodane dnia 27-08-2007 12:12 |
|
|
Vengo z uwagi na dość dużo pomysłów związanych z tenisem...proponuje założyć nowy temat związany tylko z tenisem ziemnym i z systemami i testami bezpośrednio związanymi z tą dyscypliną sportu...
moja propozycja wynika z tego, że w 2czy3 tematach proponowałeś rózne rozwiązania i systemy, testy... więc, żeby nie było bałaganu, proponuje więc założyc nowy temat a sam chętnie przyłącze się do testów i dewagacji nad nowymi rozwiązaniami
pozdrawiam
Federer i Henin? czy Federe i Szarapowa? a może Djoković?
kto wygra USOPEN
|
|
| Autor |
vengo Użytkownik

|
| Dodane dnia 27-08-2007 12:31 |
|
|
|
Kryspin napisał/a:
Vengo z uwagi na dość dużo pomysłów związanych z tenisem...proponuje założyć nowy temat związany tylko z tenisem ziemnym i z systemami i testami bezpośrednio związanymi z tą dyscypliną sportu...
moja propozycja wynika z tego, że w 2czy3 tematach proponowałeś rózne rozwiązania i systemy, testy... więc, żeby nie było bałaganu, proponuje więc założyc nowy temat a sam chętnie przyłącze się do testów i dewagacji nad nowymi rozwiązaniami
pozdrawiam
Federer i Henin? czy Federe i Szarapowa? a może Djoković?
kto wygra USOPEN
Słuszna uwaga.Można założyć różne tematy na temat tenisa.
US Open:
Kobiety:
Chyba Henin,ale coś ostatnio nie mam do niej przekonania-wpadziocha z Bartoli na Wimbledonie(sporo przegrałem na niej tam)-widziałem ją ostatnio w meczu z Jankovic i mogę powiedzieć,ze miała dużo szczęścia przy takiej ilości błedów jak robiła,a co gorsza jej forehand to ostatnio klasa niższa i funkcjonuje na linii rakieta-siatka i rakieta-prawie bandy.Więc nie obstawię na jej zwycięstwo w całym turnieju,chociaż kurs smaczny. Prędzej powierzę kasiorkę Szarapovej.
Mężczyźni:
Ostatnimi laty to Ferdek kosił wszystkich na US Open,ale też nic nadzwyczajnego ostatnio nie pokazał.Może to z uwagi na rangę wcześniejszych spotkań.Jednak kurs niski,więc nieopłacalny. |
|
| Autor |
tommy_de1st Użytkownik

Miejscowość: London
Data rejestracji: 14.02.07
 |
| Dodane dnia 27-08-2007 13:30 |
|
|
Spokojnie panowie, niedlugo pomyslimy na wielkim dzialem Tenis, wtedy nie bedzie takiego balaganu

By tommy_de1st |
|
| Autor |
Jazzman Administrator

Miejscowość: Koniec Świata
Data rejestracji: 15.02.07
 |
| Dodane dnia 27-08-2007 13:37 |
|
|
Mimo wszystko pozakladajcie tematy, potem sie je tylko do przegrodek wrzuci odpowiednich Aha, poszukiwany chetny moderator takiego dzialu w sumie to ja juz wiem kto jest poszukiwany 
"Don't call me a legend... Just call me Miles Davis"

Edytowane przez Jazzman dnia 27-08-2007 13:57 |
|
| Autor |
vengo Użytkownik

|
| Dodane dnia 28-08-2007 00:21 |
|
|
vengo napisał/a:
TEST:
Zamiast dokładnego wyniku w tenisie (Unibet coś nie wystawia kursów?):
Isner, John - Nieminen, J 2,5 3-1
Berdych, T - Gicquel, M 4,8 3-0
+mały pewniaczek:
Mirnyj, M - Baghdatis, M 1,12 3-1
Co jak co,ale Bagieta podniósł mi ciśnienie nieprzeciętnie!!!  
AKO 13,44 
Kryspin Użytkownik

|
| Dodane dnia 28-08-2007 08:44 |
|
|
testy beda miały jakąś wartość jak zrobisz conajmniej 50 takich kuponów....ale jak zaczniesz to dalej ciagnac to załóż nowy temat np. pt Progresja na tenis-duże AKO albo cos w tym stylu, zachęcam cię do zakladania tematów tenisowych bo takich specjalistów jak ty jest nie wielu
pozdrawiam
|
|
| Autor |
Kryspin Użytkownik

|
| Dodane dnia 09-02-2008 22:40 |
|
|
Tenisowy sezon już się rozbujał...jesteśmy po Australian Open i po kilku mniejszych turniejach i meczach reprezentacyjnych... czy zastanawiliście się nad grą na dokladny wynik w tenisie....temat umarł w zeszłym roku, ale być może ze względu na koncówkę sezonu....Drugi, Vengo i inni może warto by wrócić do tematu...(nowych odsyłam do przeczytania tematu od poczatku)
2x2-0 czy 0-2 a może 2-1?
|
|
| Autor |
vengo Użytkownik

|
| Dodane dnia 10-02-2008 06:25 |
|
|
|
Kryspin napisał/a:
Tenisowy sezon już się rozbujał...jesteśmy po Australian Open i po kilku mniejszych turniejach i meczach reprezentacyjnych... czy zastanawiliście się nad grą na dokladny wynik w tenisie....temat umarł w zeszłym roku, ale być może ze względu na koncówkę sezonu....Drugi, Vengo i inni może warto by wrócić do tematu...(nowych odsyłam do przeczytania tematu od poczatku)
2x2-0 czy 0-2 a może 2-1?
Można coś spróbować pokombinować,ale od razu zaznaczam,że nie biorę pod uwagę kobiecego tenisa(zbyt duża nieprzewidywalność,bowiem kobieta zmienną jest ) i niektórych panów tenisistów mających skłonności do hazardu i tym samym ustawiania swoich meczy. |
|
| Autor |
Kryspin Użytkownik

|
| Dodane dnia 10-02-2008 09:49 |
|
|
Vengo ale to dobrze, że kobiety grają nieprzewidywalnie, własnie o ot chodzi - możliwośc wejscia wyników 0-2 (ewentualnie 1-2)...
|
|
| Autor |
| RE: Dokładny wynik w tenisie ziemnym |
|
|
Pan Kontekstualny
Reklama

Miejscowość: Serwer
Data rejestracji: Always |
| Dodane dnia 04-09-2010 21:05 |
|
|
|
|
 |
|
| Autor |
tommy_de1st Użytkownik

Miejscowość: London
Data rejestracji: 14.02.07
 |
| Dodane dnia 10-02-2008 14:04 |
|
|
No wlasnie , mi tez sie podoba. Trzeba zaczac wiec grac przeciwko faworytom, kursy lepsze a wchodzi jak sam mowisz nieprzewidywalnie czesto, juz raz na 5-7 to wystarczy

By tommy_de1st |
|