| Autor |
RE: Surebet - czyli jak prać siano |
sebek2301 Użytkownik

Data rejestracji: 16.01.08
 |
| Dodane dnia 17-01-2008 17:03 |
|
|
|
Aktualne? Mam pytanko, powiedzcie mi jak grac sure bety poprzez Betfair skoro tam od wygranej netto zabierają 5 % |
|
| Autor |
amihoo Użytkownik

Data rejestracji: 14.09.07
 |
| Dodane dnia 17-01-2008 17:20 |
|
|
szukasz kursów uwzględniając 5%
jak sporo grasz, stawiasz to maż mniej niż 5%
eloelo
Edytowane przez amihoo dnia 17-01-2008 17:21 |
|
| Autor |
Jazzman Administrator

Miejscowość: Koniec Świata
Data rejestracji: 15.02.07
 |
| Dodane dnia 17-01-2008 17:23 |
|
|
albo wystawiasz kursy (uwzgledniajac 5%) duzo wczesniej liczac ze ktos je kupi i potem stawiasz dopiero u buka.
"Don't call me a legend... Just call me Miles Davis"

|
|
| Autor |
sebek2301 Użytkownik

Data rejestracji: 16.01.08
 |
| Dodane dnia 18-01-2008 15:03 |
|
|
|
amihoo napisał/a:
szukasz kursów uwzględniając 5%
jak sporo grasz, stawiasz to maż mniej niż 5%
To znajdz taki ;p np. grając za 100zł , kursy np. 3cos 5cos i 2,05 i gram 50zł na 2,05 =wygrywam 50zł , i od tego minus 5 % to jest az 2,50zł , a powiedzmy ze podane kursy byly na sure bet 1 %. 1% ze 100 = 1 zł . Czyli -1,50 zł |
|
| Autor |
tommy_de1st Użytkownik

Miejscowość: London
Data rejestracji: 14.02.07
 |
| Dodane dnia 18-01-2008 17:10 |
|
|
No to tracisz 1.50 zl ale w porownaniu z np. 500zl bonusem, ktory wlasnie obrociles i mozesz wyplacic to jest to jak igla w stogu siana

By tommy_de1st |
|
| Autor |
marian5a Użytkownik

Miejscowość: Ryki
Data rejestracji: 31.01.08
 |
| Dodane dnia 03-03-2008 16:53 |
|
|
ocenzurowano
Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł .
Edytowane przez Jazzman dnia 03-03-2008 17:58 |
|
| Autor |
Jazzman Administrator

|
| Dodane dnia 03-03-2008 17:52 |
|
|
A przepraszam, co to ma byc? reklama? Zgoda byla?

|
|
| Autor |
marian5a Użytkownik

|
| Dodane dnia 04-03-2008 14:41 |
|
|
Sorki , że się nie spytałem , czy mogę zamieśćić link do strony z surebetami .To nie miała być reklama . Myślę , że jak nowe osoby by zobaczyło i przeczytały tę stronę to ich wyniki na surebetach były by bardzo dobre a także mogli by uniknąć wszystkich wpadek jakie czekają na graczy którzy dopiero poznają ten system i są przekonani , że można w ten sposób łatwo zarobić . Niestety jak sam wiesz rzeczywistość jest brutalna dla tych którzy nie czytają regulaminów i często ich przygoda z surebetami kończy się szybciej niż zaczęła . Zdecyduj czy zamieścić adres do tej strony sam . Mi to jest obojętne czy ktoś ją zobaczy czy nie ale jeżeli ktoś by ją przeczytał to na pewno by się uchronił przed wszystkimi pułapkami jakie czekają na początkujących adeptów surebetów .
Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł . |
|
| Autor |
Jazzman Administrator

|
| Dodane dnia 04-03-2008 16:06 |
|
|
ja mam inna propozycje, skorzystaj ze swojej wiedzy i opowiedz o tym na forum , bez podawania linkow do tej chodzacej reklamowki

Edytowane przez Jazzman dnia 04-03-2008 16:17 |
|
| Autor |
vengo Użytkownik

Miejscowość: W-wa
Data rejestracji: 30.05.07
 |
| Dodane dnia 26-03-2008 14:51 |
|
|
Surebet fajna sprawa,ale można się wpierdzielić na minę z winy buka,bo wystarczy ,że anuluje zakład przed rozpoczęciem spotkania i ...baj,baj maszkaro!
Spotkało mnie to wczoraj w Unibecie,na szczęście coś mnie tknęło i zalogowałem się u nich przed meczem i co sie okazuje:kasa na koncie z zakładu,a w historii(nawet nie w informacji o anulowanych/unieważnionych zakładach ) pojawił się napis:
"WYNIK PRZEŁOŻONY"
i sobie w duchu siarczyście zakląłem,bo co to <pi,pi > znaczy,że " wynik jest przełożony "?>&<?:#?@?
Jednym słowem skreślam buka ze swojej listy,bo gram za sporą kasę i nie mam zamiaru kłócić się miesiącami z supportem .Wypompowuje o nich fundusze i zasilam innego buka.
...i jeszcze żadnego e-maila od ich,że zakład anulowany!
UNIBET=AMATORKA   |
|
| Autor |
marian5a Użytkownik

|
| Dodane dnia 26-03-2008 16:18 |
|
|
Nie wiem jakie masz doświadczenie w grze na surebety ale grając już dłuższy czas wiem , że takich sytuacji da się uniknąć .Po prostu trzeba się stosować do pewnych zasad.Nie mówię , że wszystkich ale grając na surebety nie zdarzyła mi się jeszcze ani jedna wpadka . Musisz po prostu dobrze przyglądać się kursom i porównywać je u innych bukmacherów . Każdy doświadczony gracz wie , że trzeba dokładnie przejrzeć regulaminy i porównać warunki jakie ma każdy bukmacher odnośnie konkretnej dyscypliny . Myślę , że zmiana bukmachera nic nie zmieni w Twojej grze ponieważ każdy bukmacher ma napisane w regulaminie , że w razie pomyłki zwraca pieniądze po kursie 1,0 . Akurat w tym przypadku miałeś szczęście bo większość buków o pomyłce informuje dopiero po zakończonym meczu .
Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł . |
|
| Autor |
gryzonko Użytkownik

Data rejestracji: 13.06.07
 |
| Dodane dnia 26-03-2008 19:05 |
|
|
O jaki mecz chodziło vengo?
Podaj kursy
|
|
| Autor |
vengo Użytkownik

Miejscowość: W-wa
Data rejestracji: 30.05.07
 |
| Dodane dnia 26-03-2008 23:36 |
|
|
Metallurg Magnitogorsk - Lokomotiv Yaroslavl
Rosja - Superliga, Playoff hokey
3,1-4,35-3,3
1-Unibet,2-BAH,3-Sportingbet |
|
| Autor |
gryzonko Użytkownik

Data rejestracji: 13.06.07
 |
| Dodane dnia 27-03-2008 11:54 |
|
|

Nie powiem, konkretnie mnie rozbawiłeś. Na pierwszy rzut oka widać że unibet miał na to spotkanie zamienione pozycjami kursy gospodarzy i gości. Regulamin każdego bukmachera zawiera zapis że w przypadku oczywistej pomyłki kursowej , zakłady są anulowane- mowa tu o zamienionych kursach jak wyżej ,oraz tzw czeskich błędach (np zamiast 1.10 jest 11.0). Grać takich pomyłek nie ma sensu, w 95 % są to zwroty. Pozostałe 5 % uzależnione jest od czynników takich jak suma przyjętych zakładów, stawka zakładu itp- czasami gdy zagrasz coś takiego za drobne, i ludzie sie na to nie rzucą, bukmacher może przymknąć na to oko i zostawic zakład.
Jako sure granie czegoś takiego nie ma sensu, skoro i tak będzie zwot i trzeba będzie kontrować z niższym kursem ze stratą. Jak już grac to ewentualnie jako value.
Oczywiście miłobyłoby gdyby unibet poinformował o anulowaniu zakładu, ale trzeba wziąć pod uwagę że granie tego typu pomyłek jest bardzo surowo traktowane przez bukmacherów. Momentalnie zaczynają cię traktować jak zwyczajnego cwaniaczka, a zlimitowanie konta nie powinno być żadnym zaskoczeniem.
Vengo, mam coraz większe przekonanie o tym ze twoje doswiadczenie z internetową bukmacherką jest raczej niewielkie. Odpuść sobie surebety, ewentualnie pobaw sie nimi za drobne do czasu aż nabierzesz troche więcej doświadczenia. W innym przypadku to więcej na tym stracisz niż zyskasz . I niemówie tego tylko na podstawie tego przypadku z ruskim hokejem - twoje zdziwienie że w koszykówce liczy się dogrywka, wskazuje że póki co jesteś jak dziecko we mgle.
Edytowane przez Jazzman dnia 27-03-2008 12:36 |
|
| Autor |
| RE: Surebet - czyli jak prać siano |
|
|
Pan Kontekstualny
Reklama

Miejscowość: Serwer
Data rejestracji: Always |
| Dodane dnia 04-09-2010 20:29 |
|
|
|
|
 |
|
| Autor |
marian5a Użytkownik

|
| Dodane dnia 27-03-2008 21:43 |
|
|
Zgadzam się z Tobą Gryzonko w 100%. Na surebetach można zarabiać ale trzeba podchodzić do tego profesjonalnie. Zapoznanie się z regulaminem na każdą dyscyplinę to podstawa. Chyba każdy wie, że mecze na hokej i koszykówkę liczą się z dogrywką. Vengo popełniasz błędy początkującego gracza które mogą Cię kosztować bardzo wiele. Ale jak to mówią człowiek uczy się na błędach. Vengo możesz mi powiedzieć z jakich porównarek kursów korzystasz i opisać czym się sugerujesz przy wyborze surebeta?
Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł .
Edytowane przez Jazzman dnia 27-03-2008 21:45 |
|