Krótko w paru słowach,dlaczego nie Santoro:
-porażka w Zagrzebiu z mikrusem Olivierem Rochus(165cm),dosyć przeciętnym graczem
-porażka 1-6;1-6 w Besancon z Karolem Beckiem;nawet nie znam tego Becka(241 w rankingu ATP)
-porażka z Victorem Hanescu, Carlosem Berlocqiem, Gillesem Mullerem, Marciem Lopezem...to nie jest elita,a Jużny naprawdę dobrą formę ostatnio prezentował,więc taki typ.
Tak,czy owak gratuluję sianka z wygranej po ładnym kursie!
Drugi napisał/a:
P.S. No i Ferdek poplynal z Andym. On bez formy jest w tym roku. A Andy ma ogromny talent.
Wynika z tego spotkania,że z Federera zrobił się antytalent.Andy,owszem,umie grać,ale robienie z niego gwiazdy to trochę przesada,która wzięła się z tego,że obecnie brytyjski tenis nie ma wyraźnej postaci,więc opinia upatruje taką szansę w osobie Andy'ego.Tak to widzę.
Niestety 2 spotkania na kuponie przegrane-może(musi) być już tylko lepiej...
Edytowane przez Jazzman dnia 04-03-2008 01:05
Nie zebym sie czepial, ale nawet z tego linku ktory podales przewidywania podaja 50,6 do 49,4 na korzysc Miska. Co w zadnym wypadku nie przeklada sie na kurs ktory wystepowal. Nie chce mi sie teraz grzebac, ale jesli wiesz to powiedz - czy te przegrane to byly w 1 lub 2 rundzie czy pozniej?
Dodane dnia 04-03-2008 12:15
Drugi napisał/a:
Nie zebym sie czepial, ale nawet z tego linku ktory podales przewidywania podaja 50,6 do 49,4 na korzysc Miska. Co w zadnym wypadku nie przeklada sie na kurs ktory wystepowal. Nie chce mi sie teraz grzebac, ale jesli wiesz to powiedz - czy te przegrane to byly w 1 lub 2 rundzie czy pozniej?
W wiekszości w pierwszej i drugiej rundzie przegrywał.
Na przewidywania nigdy nie patrzę,ani nie kieruję sie kursem.Wiem kto jaki poziom reprezentuje,staram sie być na bieżąco z akualną formą poszczególnych zawodników,śledzę informacje w różnych serwisach,itp,itd,etc,etc,etc...Ten link do stronki ,który podałem jest tylko poglądowy,nie pokazuje wielu rzeczy,nie ma wielu pojedynków uwzględnionych w statystyce i z tego powodu nie jest miarodajny,prezentuje za to sylwetki zawodników i kursy wybranych archiwalnych spotkań.