Postów: 895 Miejscowość: Koniec Świata Data rejestracji: 15.02.07
Dodane dnia 12-09-2007 00:40
Potwierdzam, zdarza sie to czesto, w sumie juz za pozno ale dodam jeszcze od siebie ze kursy z ktorymi wystawiaja buki nastepny mecz nie zalezy od rezultatu meczu pierwszego ale od pitcherow wystawionych na starcie. Oczywiscie po pierwszym meczu kursy moga ulec zmianie.
"Don't call me a legend... Just call me Miles Davis"
Postów: 1084 Miejscowość: London Data rejestracji: 14.02.07
Dodane dnia 12-09-2007 09:48
Ale tu moga czasami buki nie zdazyc a my mozemy wylapac ladnego beta , podoba mi sie to .
Osobiscie nie sledze wynikow MLB ale jak ktos zauwazy ww zajscie to dajcie prosze znac
Witam wszystkich,
potrzebuję stronkę z wynikami MLB z wcześniejszych sezonów ( sezon 2001 i wcześniejsze), chciałbym przed nowym sezonem startującym w kwietniu zrobić sobie statystyki poprzednich sezonów. Jak już wcześniej napisałem interesują mnie sezony od 2001 z dół. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś dał mi namiary na stronkę z takimi wynikami.
kwakwe napisał/a:
Czesc,
na tej stronie znajdziesz wyniki praktycznie od powstania MLB.. http://www.retrosheet.org/
trzeba je tylko obrobic w jakiejs bazie danych..
dzieki za pomoc kwakwe. W międzyczasie dostałem namiary na inną również fajną stronkę : www.baseball-reference.com i znalazłem interesujące mnie statystyki...