Nawigacja
Progresja

Progresja
Gdzie grać
Sposób gry
Ciąg Fibonacciego

Statystyki
Arkusze ob.
Livescore

Komunikacja

Kontakt
Forum
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
MLB 2008 czas z...
Co muszę przewi...
Waluty
middle
Statystyki xls
Single 1,8
Najlepsi 07 / 08
Progresja na po...
betsafe 25 euro
Scandicbookmakers

Najciekawsze Tematy
X/1 czyli rem...[544]
faworyci do sys...[504]
Wykorzystanie f...[351]
Tym razem nie p...[290]
Multi-progresja...[267]
Statystyki xls[242]
Zdarzenia dwudr...[174]
Dokładny wynik ...[165]
Progresja na po...[99]
Progresja juhas...[93]

Giełda zakładów na Betfair
Zobacz Temat
Progresja-Typy: progresja to najlepszy system na zaklady bukmacherskie | Systemy bukmacherskie | Systemy

Drukuj temat Oceń temat Zmień styl na nowy

Autor Single 1,8
rommi19
Użytkownik

Data rejestracji: 13.02.07

Dodane dnia 25-09-2007 16:01
Dzięki tommy za założenie działu Systemy ( inne niż progresja ) , bo niestety nie każdemu jest dana wygrana w progresji , a niektórym ofiarom ( mnie ) nawet przypisana jest klęska . Proponuję zatem omówić inne sposoby gry , może ktoś znajdzie tu swoją perełkę gwarantującą sukces . Na początek przedstawiię pokrótce sposób nazywany często profesjonalnym ( podobno wielu gości ogrywających buki go stosuje ) . Polega on głownie na graniu singli z kursem w granicach 1,6 - 2,2 ( niższe się raczej nie opłaca , wyższe można oczywiście grać jeśli ma się info ) , czasem można puścić dubelek o takim kursie . Warto ustalić sobie wartośc jednostki w swojej skali ( zazwyczaj 1-10 ) i grać typy wg zasady : pewniejszy za większą liczbę jednostek . Istotne jest także posiadanie kont u kilku buków w celu wyboru kursu i szerokiej oferty ( pinnacle , betfair - świetne ). Spora częśc typów to handicapy azjatyckie , ponieważ kursy są akurat odpowiednie i jest to zdarzenie dwudrogowe ( choć nie do końca tak naprawdę ). W sieci jest coraz więcej płatnych serwisów oferujących takie typy , jednak jest też sporo oszustów .
Edytowane przez rommi19 dnia 17-01-2008 21:31
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Single 1,8
Kryspin
Użytkownik

Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 14.03.07

Dodane dnia 25-09-2007 20:00
1,6-2,2....żeby zarobić grając np kurs 1,6 i nie stosując progresji nalezało by trafić 7na10 takich kursów wtedy wkład 10j a zysk wtedy +0,2j.....nie wiem jak w taki sposób można zarobić? trzeba mieć świetny %trafialności....niby ja w systemie 1.5+zd. dw gram własnie mecze o kursie 1,5-1,65 i mam tam skuteczność około 70%...ale to mi nigdy nie dalo by zysków....dlatego dołożyłem zd.dw....ale grać tak same single bez progresji bym się nie zdecydował...ale moze są userzy którzy tak grają?
pozdrawiam i popieram zakładanie podobnych tematów jak te dwa które zaproponował rommi19thumbs up

rommi19
Użytkownik

Dodane dnia 25-09-2007 20:26
Momencik , przecież nie napisałem że serwisy podają 90% typów po kursie 1,6 . Kurs średni na moje oko to 1,85 , a tu trzeba prawie 60 % trafialności , czyli zdecydowanie mniej . Pochwalę się , że dziś dostałem typ na porażkę Megann Shaugnessy po kursie 3,5 ( nie zagrałem go ostro , ale jest plusik ) . w grze płatnymi nie ma sytuacji , że trzeba coś przerywać , zmieniać , kombinować , najważniejsza jest konsekwencja . Serwis może być na minusie przez miesiąc , jednak kolejny i jeszcze następny będzie na plusie . Dostęp do kilku powoduje że ewentualny dołek jednego jest ,,zamazywany " przez inne serwisy .
Kryspin
Użytkownik

Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 14.03.07

Dodane dnia 25-09-2007 20:33
wiem rommi ja tylko podałem przykład dla 1,6....ja jakoś nie mogę sie przekonać do platnych typów bo jeśli by mogły generować jakiś wiekszy zysk to wszyscy by tak grali i nie byłoby buków...z drugiej strony co innego dostawać typy a co innego je wykorzystywać

rommi19
Użytkownik

Dodane dnia 05-10-2007 13:26
Do gry singlami 1,8 najlepiej nadają się wg mnie handicapy azjatyckie , które są coraz popularniejsze wśród grających . Są one ciekawe głównie ze względu na swoją dwudrogowość . Niestety tylko pinnacle ma bogatą ofertę tych zakładów , reszta nie ma jeszcze tu się czym pochwalić , choć widzę pewne symptomy poprawy ( np.expekt ) . Na pierwszy rzut oka gra nimi wydaje się nieco skomplikowana , ale po paru grach jest całkowicie zrozumiała . Spora ilośc typów z płatnych serwisów to właśnie handicapy ( niekóre podają je wyłącznie ).
rommi19
Użytkownik

Dodane dnia 18-10-2007 21:04
Przyznam się , że jestem nieco zaskoczony malutkim zainteresowaniem z waszej strony dla tego tematu . Nie uwierzę ,że każdy z forumowiczów czerpie zyski z progresji . Z pewnością niejeden stracił , a parę nieudaczników ( w tym ja ) przegrało sporo . Z drugiej strony rozumiem ,że jest to forum o progresji , a ten sposób gry jest bezpośrednią konkurencją . Single gram już czwarty miesiąc . Nie ma tu w ogóle nerwów czy dużego stresu ( jak na wysokich poziomach progresji ) , gra bazuje na sporej ilości typów , przez co wypracowuje się wysoki obrót .
tommy_de1st
Moderator

Miejscowość: London
Data rejestracji: 14.02.07

Dodane dnia 18-10-2007 22:15
Rommi, nie przejmuj sie malym zainteresowaniem, kazdy na pewno temat czyta tylko niektorzy sie pewnie wahaja a inni graja.
Ja na razie rzadko tak gram choc ze 2 tygodnie temu zagralem na zwyciestwo gospodarzy i remis przy kursie na gospodarza 1.8 i to za wieksza sumke no i ladnie weszlo. Bylem pewien, ze goscie na pewno nie wygraja tego meczu no i tak sie stalo - po prostu potraktowalem to jako 2-drogowego sura

By tommy_de1st
rommi19
Użytkownik

Dodane dnia 27-01-2008 23:55
Wznowię temat . Zatrzymam się może nad kursem , który gramy w danym singlu . W tytule jest to 1,8 , a to dlatego że jest to kurs najczęstszy . Nic jednak nie stoi na przeszkodzie grać singli o różnych kursach ( z tym że granica opłacalności wg mnie to 1,6 , niżej już chyba pasuje grać duble ) . Często trafiają się gratki z kursem grubo ponad 2 ( np. w tenisie ) , które warto grać , ale za nieco niższe stawki . Warto też puszczać dubelki , gdy mamy ciekawe typy , jednak buk wystawił dość niskie kursy .
Meduza
Użytkownik

Data rejestracji: 23.03.08

Dodane dnia 23-03-2008 20:44
Witam jestem tu po raz pierwszy w tym serwisiehappy

Myślę, że ten sposób jest trochę ryzykowny, bo zawsze trudniej trafić 2 mecze niż jeden. Co do kursów na faworytów, oscylujących w granicach 1,65 - 1,80, to one wcale nie oznaczają, że taka drużyna wygra. Dla mnie liczą się tylko duże kursy, bo prawdopodobieństwo danego wyniku jest zbliżone, bez względu jakie kursy oferują bukmacherzy.
Drugi
Użytkownik

Data rejestracji: 12.02.07

Dodane dnia 23-03-2008 20:55
Bardzo smieszne jest to co napisales. Ale moze sprobuj poprzec to jakimis statystykami. Jesli masz choc odrobine oleju w glowie to odpowiedz na pytanie: dlaczego - skoro jak twierdzisz - prawdopodobienstwo zdarzenia jest takie samo, to kursy sa rozne.
I z ciekawosci - ile masz lat.
Meduza
Użytkownik

Data rejestracji: 23.03.08

Dodane dnia 23-03-2008 21:27
Przepraszam za te głupoty co wypisałemembarrassed.
Głupio mi się przyznać, ale po prostu chciałem napisać szybko jakiegoś posta tu na forum, chciałem się przedstawić, ale nie znalazłem odpowiedniego działu.

Mogę Cię zapewnić, że jestem dorosłym człowiekiem i wkrótce sie o tym przekonasz - przyszły przyjacielu.

Jestem doświadczonym progresowiczem, ale na razie nie bedę mówił zbyt dużo.

Nie wiem jak dobrze Znasz Vanitasa, bo ja prawdopodobnie poznałem go wcześniej od Ciebie. On przemówi na moją stronę.Także puść ten mój 1 post w niepamięć, a przekonasz się, że jestem w porządku happy

P.S. Bardzo przepraszam, że napisałem ten post w tym temacie, jeżeli mogę prosić moderatora, to niech go nie kasuje lub przeniesie do innego działu - to na pewno się już nie powtórzy.
Edytowane przez Meduza dnia 23-03-2008 21:31
Drugi
Użytkownik

Data rejestracji: 12.02.07

Dodane dnia 23-03-2008 21:51
Masz u mnie duzego plusa - umiec sie przyznac do bledu to duza rzecz. I forma tej wypowiedzi tez duzo lepsza niz poprzednio.
rommi19
Użytkownik

Dodane dnia 05-04-2008 20:12
Oczywiście Meduza, jeśli masz wysoką skuteczność przy kursach powyżej 2,5, to będzie to bardziej dochodowe niż granie singli 1,8. Ja jednak takim specem nie jestem, dla mnie zdarzenie z prawdopodobieństwem ustalonym przez buka na około 50% jest wystarczające. Dodam,że wyższość gry singlami nad progresją jest widoczna wyraźnie w planowaniu i zarządzaniu budżetem. W singlach stawki nie zmieniają się w tak nagły i niespodziewany sposób jak w progresji. Na koniec podam przykład, który może zadziałać na wyobraźnię: załóżmy że ktoś potrafi utrzymać skuteczność 60% przez dłuższy czas grając średni kurs 1,9. Znaczy to że jeśli zagra 10 zakładów po 10 zł to wygra sześć z nich, kasując na czysto 14 zł. 10 zł to przykład, co w przypadku gdy stawka na zakład wynosi 100, 500 czy 1000 zł ? Zyski zwiększają się wtedy znacznie. Przy dużej wiedzy można dziennie grać sporą ilość typów, więc nic tak naprawdę nie nakłada na nas limitu wygranych.
Autor
RE: Single 1,8
Pan Kontekstualny
Reklama

Miejscowość: Serwer
Data rejestracji: Always
Dodane dnia 04-09-2010 20:39
TOP http://www.progresja-typy.com/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Jazzman
Administrator

Miejscowość: Koniec Świata
Data rejestracji: 15.02.07

Dodane dnia 05-04-2008 20:43
Rommi, otwórz ten temat na nowym forum i wklej pierwszego posta, a ja wkleje reszte, oki? temat zamykam

"Don't call me a legend... Just call me Miles Davis"

Skocz do Forum:

Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Brak ocen.

Promocje w zakładach bukmacherskich
Bet-at-home Bet-at-home
Bonus : 100% od depozytu do 77 PLN
Opis bukmachera Szczegóły
Bwin Bwin
Bonus : od depozytu 100 PLN
Opis bukmachera Szczegóły
To za mało ? Sprawdź inne promocje u bukmacherów internetowych w serwisie

Promocje bukmacherskie

| Kopań Agroturystyka nad morzem | Zlecenia |
Bukmacherzy