Nawigacja
Progresja

Progresja
Gdzie grać
Sposób gry
Ciąg Fibonacciego

Statystyki
Arkusze ob.
Livescore

Komunikacja

Kontakt
Forum
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
MLB 2008 czas z...
Co muszę przewi...
Waluty
middle
Statystyki xls
Single 1,8
Najlepsi 07 / 08
Progresja na po...
betsafe 25 euro
Scandicbookmakers

Najciekawsze Tematy
X/1 czyli rem...[544]
faworyci do sys...[504]
Wykorzystanie f...[351]
Tym razem nie p...[290]
Multi-progresja...[267]
Statystyki xls[242]
Zdarzenia dwudr...[174]
Dokładny wynik ...[165]
Progresja na po...[99]
Progresja juhas...[93]

Giełda zakładów na Betfair
Zobacz Temat
Progresja-Typy: progresja to najlepszy system na zaklady bukmacherskie | Systemy bukmacherskie | Systemy

Drukuj temat Oceń temat Zmień styl na nowy

Strona 3 z 3 < 1 2 3
Autor RE: Betbrain abonamentowy
vengo
Użytkownik

Miejscowość: W-wa
Data rejestracji: 30.05.07

Dodane dnia 10-03-2008 14:22
Witka!

Panowie,może w temacie wymienialibyśmy sie doświadczeniami związanymi z graniem surów ? Każdy z pewnością ma jakieś osobiste przemyślenia i wnioski. Moglibyśmy dla przykładu wskazywać "buki z problemami",które stwarzają problemy z wypłacaniem kasy u nich jak się "co nie co" wygrywa; omówić przypadki,jak buk wystawił zły kurs (pomylił się) ,a zagraliśmy u niego sura i ogólnie pokazać palcem buka,który ewidentnie oszukuje. W końcu za jaką kasę grać bezpiecznie,żeby nie okazało się,że wpłacone tysiące poleciały w kosmos,a nawet o samym Betbrain,któremu zdarzają się pomyłki nawet w tej darmowej wyszukiwarce surów (nie Pro).

Z mojej strony pytanko do użytkowników wersji abonamentowej:
-jaki w procentach zysk generuje wersja Pro ?
...,bo od przyszłego miecha chyba się do Was dołączęhilarious

Pytanko do Vanitasa:
-czytając temat wspomniałeś,że grasz sury po to,żeby obrócić bonus i wpłacić do BF,ale tam trzeba grać,co się wiąże naturalnie z ryzykiem,jak u zwykłego bukmachera.Oczywiście to trochę inne zasady i po drugiej stronie są inni gracze w tym sporo "leszczy",niemniej jednak zawsze jakieś ryzyko jest,ale skoro tam grasz to jak przypuszczam jest czynnik ,który sprawia,że zarabiasz.Czy Ty o BF wiesz coś,czego ja i inni nie wiedzą ?

Pozdro!
Wyślij Prywatną Wiadomość
vanitas
Użytkownik

Data rejestracji: 14.02.07

Dodane dnia 10-03-2008 16:10
O BF wiem pewnie tyle co wiekszosc korzystajacych, ale wiem najwazneijsze - moge wymyślić sobie dowolny kurs na remis i probowac go sprzedac. I to jest cale piekno BFhappy
gryzonko
Użytkownik

Data rejestracji: 13.06.07

Dodane dnia 10-03-2008 16:38
vengo napisał/a:
Witka!

Panowie,może w temacie wymienialibyśmy sie doświadczeniami związanymi z graniem surów ? Każdy z pewnością ma jakieś osobiste przemyślenia i wnioski. Moglibyśmy dla przykładu wskazywać "buki z problemami",które stwarzają problemy z wypłacaniem kasy u nich jak się "co nie co" wygrywa; omówić przypadki,jak buk wystawił zły kurs (pomylił się) ,a zagraliśmy u niego sura i ogólnie pokazać palcem buka,który ewidentnie oszukuje. W końcu za jaką kasę grać bezpiecznie,żeby nie okazało się,że wpłacone tysiące poleciały w kosmos,a nawet o samym Betbrain,któremu zdarzają się pomyłki nawet w tej darmowej wyszukiwarce surów (nie Pro).

Temat rzeka, osobiście nie mam czasu by to wszystko opisywać. Szczerze mówiąc to jedyne rozwiązanie samemu wiekszość przetestować , gdzie co mozna czego nie można mniej więcej mozna wychwycić na forum mecz.pl w tematach o konkretnych bukach. Dosłownie nie mam specjalnie ochoty wszystkiego tłumaczyć, cuż a wiadomo kto i kiedy to przeczyta?

Betbrain sam w sobie nie generuje żadnego zysku. Daje ci pełniejszy, szybszy dostęp do pewnych informacji. To jak te informacje użyjesz, to jaki msz budzet i pare innych czynników decyduje ile zarobisz na wersji pro.
vengo
Użytkownik

Miejscowość: W-wa
Data rejestracji: 30.05.07

Dodane dnia 10-03-2008 17:12
gryzonko napisał/a:
Temat rzeka, osobiście nie mam czasu by to wszystko opisywać. Szczerze mówiąc to jedyne rozwiązanie samemu wiekszość przetestować , gdzie co mozna czego nie można mniej więcej mozna wychwycić na forum mecz.pl w tematach o konkretnych bukach. Dosłownie nie mam specjalnie ochoty wszystkiego tłumaczyć, cuż a wiadomo kto i kiedy to przeczyta?

Tak,rzeczywiście temat rzeka,ale ta rzeka jest pełna wirów i zawirowań.Konkretnie:wyjmuję pieniądze z lokaty (powiedzmy 10tys.) i wpłacam na moneybookers,wychwytuję sura, robię przelew z MB do buka i wygrywam pieniądze u jednego z nich.Robię zlecenie wypłaty i w tą stronę zwykle to trwa 3-5dni...no i właśnie:nie zawsze,bo np.jakiś buk uznał,że za dużo wygrałem i blokuje mi konto,albo IP i nawet nie mogę się nawet zalogować.Dlatego wolałbym,żeby o takiej sytuacji napisać na forum i tego uniknąć,bo w przypadku surów chodzi o duże kwoty.Rozumiem,że każdy kto korzysta z abonamentu i wymienił buków u jakich gra (była tak akcja z ustawieniami) może śmiało polecić każdemu graczowi??? ....bo,np.ja nikomu nie polecę Bwin,a niektórzy z Was grają u nich.

gryzonko napisał/a:

Betbrain sam w sobie nie generuje żadnego zysku. Daje ci pełniejszy, szybszy dostęp do pewnych informacji. To jak te[quote] informacje użyjesz, to jaki msz budzet i pare innych czynników decyduje ile zarobisz na wersji pro.

rolleyes..zdaję sobie sprawę,że Betbrain Pro nie generuje żadnego zysku:chodziło mi o to czy "pokazuje-generuje" zdarzenia o kursach na tyle atrakcyjnych,że można zarobić parę % i może nieco większych od tych co znajdują się na popularnych stronach z surebetami?
vanitas
Użytkownik

Dodane dnia 10-03-2008 19:01
Mysle ze do gry zarobkowej surami potrzeba tej lepszej wersji. 3 minuty to jednak sporo, zawodowcy w tym czasie sprzatna najlepsze rzeczy. 150 euro to nie jest duzo, jesli ktos ma zamiar grac zawodowo. Zwrot to kwestia kilku dni. Ale wowczas nie z bwinem tylko z bukami nastawionymi przyjazniej do operowania wiekszymi kwotami.
gryzonko
Użytkownik

Dodane dnia 10-03-2008 19:23
Vanitas co rozumiesz przez najlepsze rzeczy - myślisz o okazjach na BF czy u europejskich mniejszych buków?
Można by pomysleć któregoś razu o zrzutce na 15dniową wersje za 150euro. Z rabatem to nie będzie duzo (niecałe 40 euro), a będzie można wypróbowac czy jest to warte swoich pieniędzy.
vanitas
Użytkownik

Dodane dnia 10-03-2008 19:28
Mysle o surkach w granicy 3 - 5 % pomiedzy dobrymi bukami a BF. Czyli takich ma ktorych mozna zarobic powiedzmy 50 funtow jednym strzalem. A ktore przestaja istniec gdy nastapi korekta badz u buka, badz to an BF.
Gdy bedziesz kompletowal ekipe na bb za 150 to jestem chetny. Oczywiscie od kazdego pierwszego...
gryzonko
Użytkownik

Dodane dnia 10-03-2008 22:03
Trzeba będzie pomysleć . z tym że na dłuższa mete byśmy sie pewnie nie dogadali, byś zobaczył dobór buków u mnie w betbrain to byś mnie uznał za wariata, wyrzuciłem BF - bo trudno było jakis trend mi wychwycić tyle było zakładów z BF na ebzotyczne dla mnie zakłady. A że wole kontrować u Azjatów.
Sureka >3% da sie spokojnie trafić i na wersji za 50 euro. Większy kłopot to z niego wyciągnąć wspomniane 50 funtów. Pierwsza sprawa - potencjalna wygrana to jest około 1500 funtów, nie we wszystkich bukach chciałbym mnieć wygraną taką gotówke. Druga w bukach gdzie sie trafiają fajne kursy, ciężko zagrać grubiej. Co z tego że w zeszłym tygodniu wypatrzyłem kilka takich betów w jetbullu czy stryyke jesli max stawka to odpowiednio 50/100 eur. No i niestety może sie okazać że po jednym takim trafionym zakładzie za grubiej, konto juz spalone ze względu na limity.
internista
Użytkownik

Data rejestracji: 13.02.07

Dodane dnia 14-03-2008 16:34
czyzby cos sie zepsulo?
wchodze i ktos sie bawil chyba bo wszystkie sury z gielda betsson sa podane
odznaczylem ja i zadnego sura z BF nie ma
o co chodzi?
vanitas
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2008 18:41
Nie wiem, choc zaskoczyla mie ta gielda betsson in plus oczywiscie. Zobaczymy jutro, moze BF wroci do lask...
internista
Użytkownik

Data rejestracji: 13.02.07

Dodane dnia 14-03-2008 18:59
wywalilem betssona dalem BF na 0 prowizje i dalej ich nie maconfused
no betsson nawet ma kilka rzeczy na przepranko ale tez ruch tam duzo mniejszy
vanitas
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2008 19:19
Dziwacznie jest. Znalazl mi surka 13 do 9.6 na betssonie wlasnie. Sprawdzilem na BF i opchnalem po 8.8...wiec troszke nie tak jest jak byc powinno
marian5a
Użytkownik

Miejscowość: Ryki
Data rejestracji: 31.01.08

Dodane dnia 14-03-2008 19:54
Jeżeli chodzi o giełdę Betsson to ja z niej korzystam. Rozumiem, że komuś może to przeszkadzać dlatego zawsze gdy już skończę szukać to póżniej ją wyłączam .

Jazzman: Zajrzyj tu... (nie napisalbym ja, napiaslby Vanitasrofl)

Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł .

Edytowane przez Jazzman dnia 14-03-2008 20:12
gryzonko
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2008 20:49
Radze uważać z giełdą betssona. Już kilka razy zdażyło się że anulowane zostały zakłady z mocno zawyżonymi kursami. Sytuacja była dziwna bo to przecież giełda , więc niby czemu i na jakiej podstawie betsson miałby anulowac zakłady...
Tłumaczenia przedstawicieli betssona były dosyć mętne, ale po nitce do kłębka wyszło że prawdopodobnie zakłady na giełdzie wystawiają również ich pracownicy,a w tym przypadku spartolił sprawę. Sprawa była żenująca bo chodziło o dosyć popularny mecz ( podaj hiszpańska primera) i sporo osób zdążyło go zagrać. Suma sumarum zakłady pozostały anulowane, a betsson próbował załatwić sprawę jakimiś ochłapami w stylu koszulka + jakieś drobne w postaci bonusu.
vanitas
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2008 20:58
Dzieki za cenne info. Planowalem wplacic wieksza kwote do nich ale w tej sytuacji podziekuje pseudogieldzie.
marian5a
Użytkownik

Miejscowość: Ryki
Data rejestracji: 31.01.08

Dodane dnia 15-03-2008 09:14
Ja również dziękuje za informacje a szczególnie dlatego , że coraz większym zaufaniem zacząłem darzyć tą giełdę .

Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł .
Autor
RE: Betbrain abonamentowy
Pan Kontekstualny
Reklama

Miejscowość: Serwer
Data rejestracji: Always
Dodane dnia 04-09-2010 20:32
TOP http://www.progresja-typy.com/ Wyślij Prywatną Wiadomość
mulas
Użytkownik

Data rejestracji: 07.03.07

Dodane dnia 15-03-2008 14:42
Te sure'y byly zbyt piekne, zeby byly prawdziwe happy Widze ze Betsson sobie bardzo brzydko pogrywa...ciekawe co na to Gruszka i Mroz, w ramach protestu pewnie przestana firmowac ich swoimi wizerunkami happy
Strona 3 z 3 < 1 2 3
Skocz do Forum:

Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Brak ocen.

Promocje w zakładach bukmacherskich
Bet-at-home Bet-at-home
Bonus : 100% od depozytu do 77 PLN
Opis bukmachera Szczegóły
Bwin Bwin
Bonus : od depozytu 100 PLN
Opis bukmachera Szczegóły
To za mało ? Sprawdź inne promocje u bukmacherów internetowych w serwisie

Promocje bukmacherskie

| Kopań Agroturystyka nad morzem | Zlecenia |
Bukmacherzy