| Autor |
RE: Betbrain abonamentowy |
vengo Użytkownik

Miejscowość: W-wa
Data rejestracji: 30.05.07
 |
| Dodane dnia 10-03-2008 14:22 |
|
|
Witka!
Panowie,może w temacie wymienialibyśmy sie doświadczeniami związanymi z graniem surów ? Każdy z pewnością ma jakieś osobiste przemyślenia i wnioski. Moglibyśmy dla przykładu wskazywać "buki z problemami",które stwarzają problemy z wypłacaniem kasy u nich jak się "co nie co" wygrywa; omówić przypadki,jak buk wystawił zły kurs (pomylił się) ,a zagraliśmy u niego sura i ogólnie pokazać palcem buka,który ewidentnie oszukuje. W końcu za jaką kasę grać bezpiecznie,żeby nie okazało się,że wpłacone tysiące poleciały w kosmos,a nawet o samym Betbrain,któremu zdarzają się pomyłki nawet w tej darmowej wyszukiwarce surów (nie Pro).
Z mojej strony pytanko do użytkowników wersji abonamentowej:
-jaki w procentach zysk generuje wersja Pro ?
...,bo od przyszłego miecha chyba się do Was dołączę
Pytanko do Vanitasa:
-czytając temat wspomniałeś,że grasz sury po to,żeby obrócić bonus i wpłacić do BF,ale tam trzeba grać,co się wiąże naturalnie z ryzykiem,jak u zwykłego bukmachera.Oczywiście to trochę inne zasady i po drugiej stronie są inni gracze w tym sporo "leszczy",niemniej jednak zawsze jakieś ryzyko jest,ale skoro tam grasz to jak przypuszczam jest czynnik ,który sprawia,że zarabiasz.Czy Ty o BF wiesz coś,czego ja i inni nie wiedzą ?
Pozdro! |
|
| Autor |
vanitas Użytkownik

Data rejestracji: 14.02.07
 |
| Dodane dnia 10-03-2008 16:10 |
|
|
O BF wiem pewnie tyle co wiekszosc korzystajacych, ale wiem najwazneijsze - moge wymyślić sobie dowolny kurs na remis i probowac go sprzedac. I to jest cale piekno BF |
|
| Autor |
gryzonko Użytkownik

Data rejestracji: 13.06.07
 |
| Dodane dnia 10-03-2008 16:38 |
|
|
|
vengo napisał/a:
Witka!
Panowie,może w temacie wymienialibyśmy sie doświadczeniami związanymi z graniem surów ? Każdy z pewnością ma jakieś osobiste przemyślenia i wnioski. Moglibyśmy dla przykładu wskazywać "buki z problemami",które stwarzają problemy z wypłacaniem kasy u nich jak się "co nie co" wygrywa; omówić przypadki,jak buk wystawił zły kurs (pomylił się) ,a zagraliśmy u niego sura i ogólnie pokazać palcem buka,który ewidentnie oszukuje. W końcu za jaką kasę grać bezpiecznie,żeby nie okazało się,że wpłacone tysiące poleciały w kosmos,a nawet o samym Betbrain,któremu zdarzają się pomyłki nawet w tej darmowej wyszukiwarce surów (nie Pro).
Temat rzeka, osobiście nie mam czasu by to wszystko opisywać. Szczerze mówiąc to jedyne rozwiązanie samemu wiekszość przetestować , gdzie co mozna czego nie można mniej więcej mozna wychwycić na forum mecz.pl w tematach o konkretnych bukach. Dosłownie nie mam specjalnie ochoty wszystkiego tłumaczyć, cuż a wiadomo kto i kiedy to przeczyta?
Betbrain sam w sobie nie generuje żadnego zysku. Daje ci pełniejszy, szybszy dostęp do pewnych informacji. To jak te informacje użyjesz, to jaki msz budzet i pare innych czynników decyduje ile zarobisz na wersji pro. |
|
| Autor |
vengo Użytkownik

Miejscowość: W-wa
Data rejestracji: 30.05.07
 |
| Dodane dnia 10-03-2008 17:12 |
|
|
|
gryzonko napisał/a:
Temat rzeka, osobiście nie mam czasu by to wszystko opisywać. Szczerze mówiąc to jedyne rozwiązanie samemu wiekszość przetestować , gdzie co mozna czego nie można mniej więcej mozna wychwycić na forum mecz.pl w tematach o konkretnych bukach. Dosłownie nie mam specjalnie ochoty wszystkiego tłumaczyć, cuż a wiadomo kto i kiedy to przeczyta?
Tak,rzeczywiście temat rzeka,ale ta rzeka jest pełna wirów i zawirowań.Konkretnie:wyjmuję pieniądze z lokaty (powiedzmy 10tys.) i wpłacam na moneybookers,wychwytuję sura, robię przelew z MB do buka i wygrywam pieniądze u jednego z nich.Robię zlecenie wypłaty i w tą stronę zwykle to trwa 3-5dni...no i właśnie:nie zawsze,bo np.jakiś buk uznał,że za dużo wygrałem i blokuje mi konto,albo IP i nawet nie mogę się nawet zalogować.Dlatego wolałbym,żeby o takiej sytuacji napisać na forum i tego uniknąć,bo w przypadku surów chodzi o duże kwoty.Rozumiem,że każdy kto korzysta z abonamentu i wymienił buków u jakich gra (była tak akcja z ustawieniami) może śmiało polecić każdemu graczowi??? ....bo,np.ja nikomu nie polecę Bwin,a niektórzy z Was grają u nich.
gryzonko napisał/a:
Betbrain sam w sobie nie generuje żadnego zysku. Daje ci pełniejszy, szybszy dostęp do pewnych informacji. To jak te[quote] informacje użyjesz, to jaki msz budzet i pare innych czynników decyduje ile zarobisz na wersji pro.
..zdaję sobie sprawę,że Betbrain Pro nie generuje żadnego zysku:chodziło mi o to czy "pokazuje-generuje" zdarzenia o kursach na tyle atrakcyjnych,że można zarobić parę % i może nieco większych od tych co znajdują się na popularnych stronach z surebetami? |
|
| Autor |
vanitas Użytkownik

|
| Dodane dnia 10-03-2008 19:01 |
|
|
|
Mysle ze do gry zarobkowej surami potrzeba tej lepszej wersji. 3 minuty to jednak sporo, zawodowcy w tym czasie sprzatna najlepsze rzeczy. 150 euro to nie jest duzo, jesli ktos ma zamiar grac zawodowo. Zwrot to kwestia kilku dni. Ale wowczas nie z bwinem tylko z bukami nastawionymi przyjazniej do operowania wiekszymi kwotami. |
|
| Autor |
gryzonko Użytkownik

|
| Dodane dnia 10-03-2008 19:23 |
|
|
Vanitas co rozumiesz przez najlepsze rzeczy - myślisz o okazjach na BF czy u europejskich mniejszych buków?
Można by pomysleć któregoś razu o zrzutce na 15dniową wersje za 150euro. Z rabatem to nie będzie duzo (niecałe 40 euro), a będzie można wypróbowac czy jest to warte swoich pieniędzy. |
|
| Autor |
vanitas Użytkownik

|
| Dodane dnia 10-03-2008 19:28 |
|
|
Mysle o surkach w granicy 3 - 5 % pomiedzy dobrymi bukami a BF. Czyli takich ma ktorych mozna zarobic powiedzmy 50 funtow jednym strzalem. A ktore przestaja istniec gdy nastapi korekta badz u buka, badz to an BF.
Gdy bedziesz kompletowal ekipe na bb za 150 to jestem chetny. Oczywiscie od kazdego pierwszego... |
|
| Autor |
gryzonko Użytkownik

|
| Dodane dnia 10-03-2008 22:03 |
|
|
Trzeba będzie pomysleć . z tym że na dłuższa mete byśmy sie pewnie nie dogadali, byś zobaczył dobór buków u mnie w betbrain to byś mnie uznał za wariata, wyrzuciłem BF - bo trudno było jakis trend mi wychwycić tyle było zakładów z BF na ebzotyczne dla mnie zakłady. A że wole kontrować u Azjatów.
Sureka >3% da sie spokojnie trafić i na wersji za 50 euro. Większy kłopot to z niego wyciągnąć wspomniane 50 funtów. Pierwsza sprawa - potencjalna wygrana to jest około 1500 funtów, nie we wszystkich bukach chciałbym mnieć wygraną taką gotówke. Druga w bukach gdzie sie trafiają fajne kursy, ciężko zagrać grubiej. Co z tego że w zeszłym tygodniu wypatrzyłem kilka takich betów w jetbullu czy stryyke jesli max stawka to odpowiednio 50/100 eur. No i niestety może sie okazać że po jednym takim trafionym zakładzie za grubiej, konto juz spalone ze względu na limity. |
|
| Autor |
internista Użytkownik

Data rejestracji: 13.02.07
 |
| Dodane dnia 14-03-2008 16:34 |
|
|
czyzby cos sie zepsulo?
wchodze i ktos sie bawil chyba bo wszystkie sury z gielda betsson sa podane
odznaczylem ja i zadnego sura z BF nie ma
o co chodzi? |
|
| Autor |
vanitas Użytkownik

|
| Dodane dnia 14-03-2008 18:41 |
|
|
|
Nie wiem, choc zaskoczyla mie ta gielda betsson in plus oczywiscie. Zobaczymy jutro, moze BF wroci do lask... |
|
| Autor |
internista Użytkownik

Data rejestracji: 13.02.07
 |
| Dodane dnia 14-03-2008 18:59 |
|
|
wywalilem betssona dalem BF na 0 prowizje i dalej ich nie ma
no betsson nawet ma kilka rzeczy na przepranko ale tez ruch tam duzo mniejszy |
|
| Autor |
vanitas Użytkownik

|
| Dodane dnia 14-03-2008 19:19 |
|
|
|
Dziwacznie jest. Znalazl mi surka 13 do 9.6 na betssonie wlasnie. Sprawdzilem na BF i opchnalem po 8.8...wiec troszke nie tak jest jak byc powinno |
|
| Autor |
marian5a Użytkownik

Miejscowość: Ryki
Data rejestracji: 31.01.08
 |
| Dodane dnia 14-03-2008 19:54 |
|
|
Jeżeli chodzi o giełdę Betsson to ja z niej korzystam. Rozumiem, że komuś może to przeszkadzać dlatego zawsze gdy już skończę szukać to póżniej ją wyłączam .
Jazzman: Zajrzyj tu... (nie napisalbym ja, napiaslby Vanitas )
Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł .
Edytowane przez Jazzman dnia 14-03-2008 20:12 |
|
| Autor |
gryzonko Użytkownik

|
| Dodane dnia 14-03-2008 20:49 |
|
|
Radze uważać z giełdą betssona. Już kilka razy zdażyło się że anulowane zostały zakłady z mocno zawyżonymi kursami. Sytuacja była dziwna bo to przecież giełda , więc niby czemu i na jakiej podstawie betsson miałby anulowac zakłady...
Tłumaczenia przedstawicieli betssona były dosyć mętne, ale po nitce do kłębka wyszło że prawdopodobnie zakłady na giełdzie wystawiają również ich pracownicy,a w tym przypadku spartolił sprawę. Sprawa była żenująca bo chodziło o dosyć popularny mecz ( podaj hiszpańska primera) i sporo osób zdążyło go zagrać. Suma sumarum zakłady pozostały anulowane, a betsson próbował załatwić sprawę jakimiś ochłapami w stylu koszulka + jakieś drobne w postaci bonusu. |
|
| Autor |
vanitas Użytkownik

|
| Dodane dnia 14-03-2008 20:58 |
|
|
|
Dzieki za cenne info. Planowalem wplacic wieksza kwote do nich ale w tej sytuacji podziekuje pseudogieldzie. |
|
| Autor |
marian5a Użytkownik

Miejscowość: Ryki
Data rejestracji: 31.01.08
 |
| Dodane dnia 15-03-2008 09:14 |
|
|
Ja również dziękuje za informacje a szczególnie dlatego , że coraz większym zaufaniem zacząłem darzyć tą giełdę .
Jeżeli chcesz gdzieś dojść znajdź kogoś kto już tam doszedł . |
|
| Autor |
| RE: Betbrain abonamentowy |
|
|
Pan Kontekstualny
Reklama

Miejscowość: Serwer
Data rejestracji: Always |
| Dodane dnia 04-09-2010 20:32 |
|
|
|
|
 |
|
| Autor |
mulas Użytkownik

Data rejestracji: 07.03.07
 |
| Dodane dnia 15-03-2008 14:42 |
|
|
Te sure'y byly zbyt piekne, zeby byly prawdziwe Widze ze Betsson sobie bardzo brzydko pogrywa...ciekawe co na to Gruszka i Mroz, w ramach protestu pewnie przestana firmowac ich swoimi wizerunkami  |
|